5-sterren Griekenland
Herfstvakantie Regio Zuid

Travis header

Hotel Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas

23 oktober 2022
8 dagen
Rhodos, Griekenland
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas

23 oktober 2022
8 dagen
Rhodos, Griekenland
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas

Op het mooie Griekse eiland Rhodos vind je het 5-sterrenhotel Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas. Met een mooie natuur en in de directe omgeving veel te zien en te doen, zul jij je tijdens jouw zonvakantie niet vervelen. Met wie ga jij naar dit paradijsje?

Witte stadje

Op het Griekse eiland Rhodos, mag je het witte stadje Lindos niet vergeten een bezoekje te brengen. Het stadje staat bekend om haar witte huisjes met smalle straatjes. Echte avonturiers kunnen de berg beklimmen in Lindos om te genieten van een fantastisch uitzicht en een bezoekje aan de Akropolis. 

Zon, zee en strand

Nog geen 400 meter vanaf Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas vind je het strand met een lange baai. Hier kun je de hele dag genieten op een van de ligbedden met parasol. Vanaf het strand en het hotel loop je gemakkelijk naar het stadje Kalathos. Hier zijn verschillende winkels en gezellige restaurantjes te vinden. Zo kun jij even genieten van de Griekse zon met een biertje of cocktail in je hand!

Tips van Travis:
ABC-eilanden >Zakynthos >Corfu >Canarische Eilanden >Mallorca >Portugal >Samos >Turkije >Italië >
Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >Brussel >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Hotel Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas is te boeken bij:

Bekijk meer Griekenland vakanties

Interessant voor jou

26 oktober 2021, 6 dagen
All-Inclusive

23 oktober 2022, 8 dagen
All-Inclusive

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Herfstvakantie Regio Zuid > Griekenland > 5-sterren Griekenland