5-sterren Kaapverdië
Herfstvakantie Regio Zuid

Travis header

Oasis Salinas Sea

23 oktober 2022
8 dagen
Sal, Kaapverdië
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Oasis Salinas Sea

23 oktober 2022
8 dagen
Sal, Kaapverdië
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Oasis Salinas Sea - Kaapverdië

Baden in luxe wanneer je op de Kaapverdische eilanden verblijft? Boek dan een vakantie bij Hotel Oasis Salinas Sea, een 5-sterrenhotel! Je kunt hier lekker genieten, want dit is een all-inclusive hotel. Je hoeft echt nergens meer aan te denken. Kom lekker ontspannen, surfen, eten, relaxen, lezen of zwemmen; vul je eigen vakantie op dit prachtige eiland helemaal zelf in.

Perfecte locatie

Hotel Oasis Salinas Sea ligt op het meest bekende eiland van Kaapverdië, namelijk het eiland Sal. Hier is ontzettend veel te doen en te zien voor het hele gezin. Neem bijvoorbeeld een surfles, maak een autotocht naar de zoutpannen van het eiland, bezoek het centrum van het gezellige Santa Maria of kom lekker ontspannen met een goed boek. Wat je ook doet; je hoeft je hier geen moment te vervelen.

Groot complex

Het hotel beschikt over maar liefst 300 kamers die allen modern en gezellig zijn ingericht. De kamer heeft een balkon, een koffieapparaat en waterkoker, een minibar, WiFi, een kluisje en nog veel meer. Liever genieten van een kamer met zeezicht? Dan betaal je iets meer voor je verblijf. Geniet van de zwembaden, het uitzicht, de luxe en de all-inclusive formule en boek een voordelige vakantie bij Hotel Oasis Salinas Sea.

Voordelig ontspannen en écht nergens aan denken op het Kaapverdische Sal? Boek dan een kamer bij het luxe 5-sterrenhotel Oasis Salinas Sea!


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Oasis Salinas Sea is te boeken bij:


Bekijk meer Kaapverdië vakanties >>

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Herfstvakantie Regio Zuid > Kaapverdië > 5-sterren Kaapverdië