Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Africa Queen

Africa Queen

Senegal - Thiès - Somone

Travis header

Africa Queen Senegal voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Africa Queen - Senegal

Africa Queen is een romantisch oord in het prachtige Somone, aan de Senegalese Petite Côte. Vanaf je hotel loop je zo een van de mooiste stranden van de regio op en in de buurt ligt ook het bijzondere vogelreservaat. Dit kleinschalige vakantieoord is ideaal voor strandliefhebbers en gezinnen en vormt een prima uitvalsbasis om dit deel van Senegal te verkennen.

Hotelfaciliteiten

Zodra je de poort van hotel Africa Queen binnenloopt, ben je verkocht! Dit kleinschalige resort en het gastvrije personeel zorgen dat je meteen in de Afrikaanse vakantiestemming komt. Het heldere wit van de huisjes steekt vrolijk af tegen de groene palmen, bougainvilles in alle kleuren en op de achtergrond de blauwe oceaan. In de mooie tuin bevindt zich een fraaie speelplaats, een kinderbad,  2 zwembaden en poolbar waar je van een Afrikaans drankje kunt genieten. Heb je zin in actie, dan is er een breed aanbod aan buitensporten en in het indoor gedeelte is er fitness, aerobics, tafeltennis en een wellnesscentrum. Trek gekregen? In het restaurant of de eetzaal eet je je buikje rond en ’s avonds haal je nog lekker een drankje bij de bar.

Erop uit

Hoewel Africa Queen een heerlijk oord is waar je je nooit hoeft te vervelen, zou het zonde zijn als je niet ook de omgeving ging verkennen. Wandel over het strand en geniet van een onvergetelijke zonsondergang, doe mee aan een duiktour of bezoek het stadje Saly. Vraag ook in je hotel naar de excursiemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld met een bootje de Lagune de la Somone gaan bekijken en talloze vogelsoorten spotten in dit prachtige reservaat!

Home > Hotels en appartementen > Africa Queen