Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Algarve Mor Portugal

Algarve Mor Portugal

Portugal - Algarve - Praia Da Rocha

Travis header

Algarve Mor Portugal voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Algarve Mor - Portugal

Gelegen aan de boulevard van Praia da Rocha in de Algarve ligt het appartementencomplex Algarve Mor. Dit complex beschikt over drie sterren en biedt alles wat je nodig hebt tijdens een zonvakantie in Portugal. Het grootste pluspunt van dit verblijf is de locatie: aan de ene kant zit je direct aan de bruisende boulevard en winkelstraat terwijl je aan de andere kant direct met je voeten in het zandstrand staat.

Fijn complex

Algarve Mor is een eenvoudig maar net verblijf. Je vindt er 112 ruime appartementen waar je een heerlijke vakantie zult beleven. Deze appartementen zijn verdeeld over acht verdiepingen. Stel je voor dat je een kamer hebt op de bovenste verdieping met een balkon aan zeezijde: hoe prachtig moet je uitzicht dan zijn? De kamers beschikken allen over een woon- en slaapgedeelte, badkamer, een kitchenette met twee kookplaten en een eethoek.

Praia da Rocha

Praia da Rocha is een bruisende badplaats waar je iedere dag iets nieuws kunt beleven. Huur een fiets en ontdek de mooie omgeving zelf! Of ga mee met een leuke excursie en ontdek de hoogtepunten van de Algarve. Één ding is zeker: je hoeft je bij Algarve Mor niet te vervelen!.

Goedkoop op vakantie naar de zon? Boek een appartement van complex Algarve Mor in de Algarve voor jouw welverdiende vakantie.

Home > Hotels en appartementen > Algarve Mor Portugal