Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Almyra Hotel

Almyra Hotel

Griekenland - Kefalonia - Fiskardo

Travis header

Almyra Hotel op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Almyra Hotel - Kefalonia

Kleurrijke dorpjes, gezellige havens en mooie baaitjes zijn allemaal aanwezig op het fantastische vakantie-eiland Kefalonia. Samen met de schitterende groene natuur en het spectaculaire landschap zal dit voor veel mooie plaatjes zorgen. Almyra Hotel bevindt zich in het plaatsje Fiskardo dicht bij het strand van Emblisi. Scoor een drankje bij de bar, neem een duik in het zwembad en geniet van de Griekse zomerzon!

Geweldige ligging

Vanaf het zonnenterras kijk je over het zwembad uit naar de Ionische zee die het eiland omringd. In de verte zie je de buureilanden Ithaca en Lefkas liggen, die vanaf de haven van Fiskardo te bereiken zijn. Vanaf het zwembad en het restaurant kijk je uit over de baai en heb je vergezichten over het mooie landschap van de omliggende natuur. 

Wat te doen op Kefalonia?

De grootste trekpleister van het eiland Kefalonia is het ondergrondse meer Melissani. Het meer loopt door een grot waarvan het plafond ooit is ingestort. De zonnestralen laten het blauwe water opgloeien en je kunt de grot te voet of met een bootje betreden. Ook leuk zijn de leuke plaatsjes Assos en Fiskardo. Deze kleurrijke plaatsjes hebben een leuke haven en zijn populair onder zeilers. Na een dagje uit kom je weer fijn thuis en neem je een duik in het zwembad van Almyra Hotel. 

Home > Hotels en appartementen > Almyra Hotel