Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Alp Paşa Hotel

Alp Paşa Hotel

Turkije - Turkse Rivièra - Antalya

Travis header

Alp Paşa Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Hotel Alp Pasa - Antalya

Hotel Alp Pasa is een kleinschalig complex midden in Antalya. Als je op zoek bent naar rust en tijd voor elkaar in een romantische setting, dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Intiem en romantisch, maar toch thuis

Dit karakteristieke hotel was oorspronkelijk een typisch Ottomaanse residentie uit de 17e/18e eeuw en is volledig gerenoveerd. De authentieke stijl is daarbij wel bewaard gebleven. Alp Pasa heeft sierlijke plafonds en prachtige antieke open haarden. Het hotel ligt midden in het historische centrum van Antalya, waardoor je echt even terug in de tijd gaat. De romantiek hangt hier in de lucht en tijdens het diner wordt dit versterkt met rustige livemuziek en kaarslicht. Geniet van elkaar in deze romantische en intieme setting. Wat heel fijn is; Alp Pasa heeft een Nederlandse eigenaar! Hierdoor voel je je al snel thuis. Door de kleinschaligheid en intieme sfeer kan de eigenaar er ook volledig voor je zijn en zal hij proberen al je wensen uit te laten komen. Zo heb je de keuze uit verschillende à-la-carterestaurants waar je Frans, Italiaans en Turks kunt eten.

Historisch Antalya

Op zo’n 300 meter van Alp Pasa vind je een privéstrand waar je heerlijk een dagje kunt toeven. Het hotel ligt in het oudere gedeelte van het centrum van Antalya; om je heen is volop cultuur en historie. Aan de andere kant van het centrum is het wat meer moderne gedeelte vol luxe jachthavens, toeristische winkelcentrums en bomvolle terrassen. Stap op een boot voor een dagtocht langs verschillende plaatsen en duik in de Turkse cultuur. Geniet ondertussen ook zeker van de vele prachtige uitzichten over zee langs de mooie Turkse Rivièra!

Home > Hotels en appartementen > Alp Paşa Hotel