Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Alvor Baia Resort

Alvor Baia Resort

Portugal - Algarve - Alvor

Travis header

Alvor Baia Resort Portugal voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Alvor Baia Resort Hotel - Portugal

De ligging van Alvor Baia Resort Hotel is perfect voor een heerlijke zonvakantie in Portugal. Het historisch centrum van het altijd zonnige Alvor ligt op slechts 15 minuten lopen van het hotel. Hetzelfde geldt voor het strand. Mocht je niet willen lopen, dan is er een gratis shuttleservice naar Alvor Beach. Het all-inclusive hotel is omgeven door groen en heeft twee buffetrestaurants. Ook kun je bij Alvor Baia Resort Hotel de hele middag onbeperkt ijsjes eten terwijl je lekker ligt te bakken aan het zwembad.

Sportactiviteiten

Of je nu in bent voor een potje tafeltennis of toch meer van aerobics houdt, een vakantie in Alvor Baia Resort Hotel kun je zo actief maken als je zelf wilt. Er is een voetbalveld en een basketbalveld voor de echte sportievelingen, en om te ontspannen kun je meedoen aan een lesje yoga. Ook is er de mogelijkheid om te gaan boogschieten. Na al deze inspanning kun je bijkomen door een frisse duik in het buitenzwembad en een lekkere cocktail!

Uitstapjes Algarve

Mocht je niet de hele vakantie op het terras van Alvor Baia Resort Hotel willen doorbrengen, dan zijn er leuke plaatsjes in de buurt die je kunt bezoeken. Portimao en Praia da Rocha liggen bijvoorbeeld circa 5 kilometer bij het hotel vandaan. Daarnaast ligt er op 2,5 kilometer van het hotel een golfbaan. Voor winkeltjes, bars en restaurants hoef je slechts 1,5 kilometer te reizen. Genoeg te beleven dus vanuit dit 4-sterrenhotel!

Home > Hotels en appartementen > Alvor Baia Resort