Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Amaryllis Hotel

Amaryllis Hotel

Griekenland - Santorini - Perissa

Travis header

Amaryllis Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Amaryllis Hotel - Santorini

Amaryllis Hotel is een rustig, kleinschalig hotel op een prachtige locatie. Het is een perfecte uitvalsbasis om het mooie eiland Santorini te verkennen; op loopafstand van het strand en met gezellige bars en restaurants in de omgeving. Kortom, voor een fijne vakantie onder de Griekse zon zit je hier gebakken!

Verborgen pareltje

Word wakker in een comfortabele kamer met lichte tinten. Na een lekker ontbijt neem je plaats op een van de ligbedjes bij het zwembad. Het is er niet groot, maar wel heel mooi gelegen: in een soort binnenplaats met bogen en een grote naaldboom die voor de nodige schaduw zorgt. Amaryllis Hotel is zo’n verborgen pareltje; een heerlijk plekje waar je niet meer weg wilt! Voor de lekkere trek kun je in het hotel terecht in de snackbar en een verfrissend drankje is te krijgen bij de bar.

Prachtig eiland

Amaryllis Hotel ligt op loopafstand van het centrum van de gezellige badplaats Perissa, aan de zuidoostkust van het eiland. Dankzij het uitgebreide busnetwerk kom je overal op Santorini en je kunt natuurlijk ook een auto huren. Ontdek het mooie stadje Oia, met de traditionele, wit geschilderde huisjes, smalle steegjes en een magnifiek uitzicht. Rijd naar de bruisende hoofdstad Fira of ga een dagje naar het schilderachtige Red Beach. Verder zijn er ook talloze excursiemogelijkheden om dit prachtige eiland te verkennen.

Home > Hotels en appartementen > Amaryllis Hotel