Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Anemi Hotel & Suites

Anemi Hotel & Suites

Cyprus - West-Cyprus - Paphos

Travis header

Anemi Hotel & Suites voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Anemi Hotel & Suites - Cyprus

Anemi Hotel & Suites biedt je verschillende soorten appartementen om heerlijk te overnachten en allerlei soorten faciliteiten om je vakantie aangenaam te maken. Kortom; de gouden formule voor een onvergetelijke zonvakantie op Cyprus! Alles binnen handbereik en een fantastische service door het vriendelijke personeel van Anemi. Ervaar het deze zomer zelf!

Wat is er te doen?

Ben je een echte waterrat die het liefst heel de dag in de zee of in het zwembad rondhangt? Dan ben je bij Anemi Hotel & Suites aan het goede adres! Zo is er een 32 meter lang zwembad waar je de hele dag volop kunt zwemmen. Drink een verfrissend drankje op een van de vele ligbedjes of lees rustig een boek onder de parasols. Het hotel ligt vlak bij een goudgeel zandstrand waar je de hele dag kunt dobberen op zee of kunt zonnen op het strand. Daarnaast zijn er nog genoeg andere activiteiten die je kunt doen. Het hotel beschikt onder andere over een grote golfbaan met 18 holes waar je een balletje kunt slaan. Ook is er een gameroom, tennisbaan en worden er fietsen verhuurd door het hotel.

Eten en slapen als een god op Cyprus

Honger gekregen? Geniet van een heerlijk gerecht in het restaurant van het hotel of wandel het naastgelegen centrum in en neem plaats in een van de gezellige restaurants van Paphos. Ook heeft het hotel verschillende bars waar je een heerlijke snack of drankje kunt halen. Slapen doe je in een van de sfeervolle appartementen of studio’s van Anemi Hotel & Suites. Alle kamers zijn luxe en modern ingericht, waardoor je optimaal kunt genieten van je welverdiende vakantie!

Home > Hotels en appartementen > Anemi Hotel & Suites