Anthis Studios Samos

Griekenland- Samos - Potokaki

Travis header

Anthis Studios - Samos

Op vakantie naar een rustig gelegen appartementencomplex op het Griekse eiland Samos? Wat dacht je van Anthis Studios waar je in alle rust kunt genieten van jouw welverdiende vakantie. Werk aan je kleurtje op het zonneterras bij het zwembad, of huur een auto en ontdek dit prachtige Griekse eiland.

Zwembad met uitzicht

Anthis Studios heeft een fijn zwembad om een verfrissende duik te nemen. Heerlijk, want het kan op Samos flink warm worden. Geniet hier in alle rust van het zwembad, een lekker drankje én een adembenemend uitzicht op de bergen. 

Huur een auto

Samos is te mooi om niet te bekijken. Het is een te raden een voordelige auto te huren en zelf op pad te gaan. Ga bijvoorbeeld naar het openbare strand Potokaki op 1,6 kilometer van Anthis Studios, bewonder het kasteel Pythagorion of ga naar de haven voor een boottocht naar het nabijgelegen eiland Patmos of Samiopoula óf vaar naar het vaste land van Turkije en bezoek de stad Efeze of Kusadasi. Zo bezoek je twee landen in één vakantie!

Home > Hotels en appartementen > Anthis Studios Samos

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen