Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Appartementen Corona Roja Gran Canaria

Appartementen Corona Roja Gran Canaria

Spanje - Gran Canaria - Playa Del Inglés

Travis header

Appartementen Corona Roja Gran Canaria voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Appartementen Corona Roja - Gran Canaria

Heerlijk genieten in de Spaanse zon in Appartementen Corona Roja? Deze mooie luxe appartementen op Gran Canaria zorgen voor een top verblijf tijdens jouw zonvakantie, en dat voor een lage prijs!

Alles tijdens je vakantie

Corona Roja beschikt over ruime appartementen in het centrum van Playa del Inglés. Het strand vind je op 200 meter afstand en het levendige centrum is maar 400 meter lopen. Zelf beschikt het complex over een fantastisch zwembad en er worden veel mogelijkheden geboden zoals ontbijt, lunch, diner of je kunt op basis van all-inclusive genieten. De supermarkt vind je in het complex, dus een avondje koken in je eigen keuken is zo geregeld. Je hoeft alleen nog even een receptje te zoeken en de ingrediënten in te slaan!

Zwemtijd!

In de tuin van het appartementencomplex vind je een zwembed met apart kinderbad. Je kunt vrij gebruik maken van de ligbedden en parasols. De barman staat al te wachten om lekker cocktails te bereiden en je kunt altijd een hapje eten in het buffetrestaurant van het complex. Zin om te bewegen? Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van de tennisbanen en biljarttafels.

Home > Hotels en appartementen > Appartementen Corona Roja Gran Canaria