Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Appartementen Irene

Appartementen Irene

Griekenland - Corfu - Agios Gordios

Travis header

Appartementen Irene op Corfu voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Appartementen Irene - Corfu

Appartementen Irene op Corfu staat bekend om meerdere dingen; een geweldig uitzicht, kleurrijke gebouwen en het geweldige zwembad. Zie jij je er al lekker liggen op een ligbedje met een cocktail in je hand?

Belangrijke faciliteiten in de buurt

Omdat dit verblijf bestaat uit appartementen, is er geen algemeen restaurant bij Appartementen Irene. Je kunt uiteraard wel bij verschillende restaurantjes in de buurt heerlijk eten of zelf koken met verse, lokale ingrediënten. Op slechts 50 meter afstand van het hotel vind je een supermarkt, restaurant en een winkel. Als je nog iets verder doorloopt, sta je al midden in het centrum van Agios Gordius, waar je lekker kunt neerploffen op een van de vele terrasjes. Ook sta je binnen enkele minuten lopen op het zandstrand, waar je heerlijk een dagje aan zee kunt doorbrengen. Hoewel het dus een kleinschalig complex is, is er in de omgeving genoeg te doen en te vinden om er een complete vakantie van te kunnen maken en lekker tot rust te komen!

Wat is er te doen?

Bij Appartementen Irene is er een heerlijk zwembad waar je lekker kunt ontspannen, kunt afkoelen of baantjes kunt trekken. Verder is er een sauna, bubbelbad en Turks bad waar je heerlijk tot rust kunt komen. Heb je honger gekregen? Kook lekker iets zelf in je eigen appartement of zoek een leuk restaurantje op in de buurt. Heb je geen zin om zelf te koken of om uit eten te gaan? Het personeel van het complex organiseert twee avonden per week een BBQ-Night en één keer in de week een pizza-avond!

Home > Hotels en appartementen > Appartementen Irene