Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Aquamare Beach & Spa

Aquamare Beach & Spa

Cyprus - West-Cyprus - Paphos

Travis header

Aquamare Beach & Spa Cyprus voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Aquamare Beach & Spa - Cyprus

Een aanlokkelijk zwembad omringd met palmbomen, een ideale ligging direct aan het strand en op loopafstand van de haven, én genieten van culinaire hoogstandjes in de verschillende restaurants, het kan allemaal bij Aquamare Beach & Spa! Los daarvan kun je - de naam zegt het al - heerlijk ontspannen in de zeer uitgebreide spa met gethematiseerde massagekamers, allerlei gezondheidsbehandelingen en een riant thalasso zwembad. Genieten geblazen!

Verwen je smaakpapillen

Bij Aquamare Beach & Spa kun je niet alleen ultiem ontspannen, je kunt er ook heerlijk dineren. Afhankelijk van of je kiest voor logies en ontbijt, halfpension of all-inclusive is dit bij je verblijf inbegrepen. Kies je voor logies en ontbijt, dan kun je natuurlijk ook tegen betaling in het restaurant eten en dit afwisselen met lokale restaurantjes in de omgeving. In het hotel kun je eten bij het buffetrestaurant Ambrosia, maar er is ook een Italiaans à-la-carterestaurant, genaamd Sunset Terrace en eens per week kun je bij het restaurant Kirke genieten van een heerlijke BBQ.

Ideale ligging

Aquamare Beach & Spa heeft een gunstige ligging direct aan het strand en op loopafstand van de oude haven van Paphos die via de wandelboulevard te bereiken is. De eerste winkeltjes zijn al op 500 meter afstand te vinden en er zijn volop gezellige restaurantjes. Huur je een auto, dan kun je ook gemakkelijk naar de verschillende stranden in de omgeving en diverse indrukwekkende bezienswaardigheden die Cyprus rijk is.

Home > Hotels en appartementen > Aquamare Beach & Spa