Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Athena Pallas Village Griekenland

Athena Pallas Village Griekenland

Griekenland - Chalkidiki - Sithonia

Travis header

Athena Pallas Village Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Athena Pallas Village - Griekenland

Ben jij op zoek naar een sfeervol hotel wat jou echt de authentieke Griekse cultuur laat voelen? Het Athena Pallas Village ligt op het schiereiland Sithiona en binnen dit 'dorpje' heb je een echt authentiek gevoel maar dan met éxtra luxe. 

Voetjes in het zand

Ben jij het zwembad een dagje zat? Je loopt via een tunneltje binnen 50 meter zo het strand op en geniet de gehele dag met je voetjes in het zand. Op het strand staan ligbedden en parasols die je tegen een betaling kunt gebruiken. Het hotel beschikt zelf over een ruim zwembad met ligbedden en parasols beschikbaar voor haar gasten. Als je toe bent aan wat ontspanning kun je gebruik maken van het wellnesscentrum en het verwarmde binnenbad. Voor de sporters heeft het hotel veel sportfaciliteiten zoals tennisbanen en een fitnessruimte. 

Animatieteam

Athena Pallas Village doet er alles aan om ook de kleine vakantiegangers een fijne tijd te geven. Zo is er een miniclub aanwezig met animatieteam die ze lekker bezig houdt met leuke activiteiten. Verder is er een kinderzwembad aanwezig en kunnen ze zich volop vermaken in de speeltuin. 

Home > Hotels en appartementen > Athena Pallas Village Griekenland