Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Atrium Hotel Skiathos

Atrium Hotel Skiathos

Griekenland - Skiathos - Agia Paraskevi

Travis header

Atrium Hotel Skiathos op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Atrium Hotel Skiathos - Griekenland

Dit luxe 4-sterrenhotel op Skiathos is tijdens de bouw geïnspireerd door de natuur en een Grieks klooster waardoor je een echte authentieke sfeer proeft. Het sfeervolle Atrium Hotel is erg geschikt voor zonliefhebbers. Neem een duik in het verkoelende zwembad en kleur lekker bij op een van de ligbedjes. Ook is er op 100 meter afstand een lagergelegen zandstrand waar je kunt genieten van de Griekse zon. 

Luxe verblijf

Vanaf het zwembad heb je een schitterend uitzicht over de Egeïsche Zee en dit is de ideale plek om even tot rust te komen. Er is een apart kinderzwembad aanwezig en er zijn genoeg ligbedjes. Ook vind je naast het zwembad een restaurant met binnen en buitenplaatsen. Hier kun je genieten van een mediterraanse lunch. Je kunt kiezen voor kamers met zeezicht en als je voor echte luxe gaat zijn er kamers met een swim-up zwembad. Hierbij deel je een eigen zwembad met de buren direct vanaf je kamer. 

Ontdek Skiathos

Skiathos is een schitterend groen eiland met gezellige dorpjes en een prachtige kustlijn. Er zijn talloze mooie zandstranden te vinden op het eiland. Je reis begint in de hoofdstad Chora waar de sfeer altijd gemoedelijk is. De stad heeft twee havens waar dagelijks bootjes af en aankomen. Hiervandaan zijn er meerdere mooie wandelroutes te volgen door de natuur. Na een dag het eiland te hebben verkent kom je weer fijn "thuis" bij jouw kamer bij Atrium Hotel Skiathos. 

Home > Hotels en appartementen > Atrium Hotel Skiathos