Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bahiazul Villas & Club Fuerteventura

Bahiazul Villas & Club Fuerteventura

Spanje - Fuerteventura - Corralejo

Travis header

Bahiazul Villas & Club Fuerteventura op Fuerteventura voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bahiazul Villas & Club - Fuerteventura

Ga jij op vakantie naar Fuerteventura en wil je een keer he-le-maal tot rust komen? Kies dan voor de ruime villa's van Bahiazul Villas & Club. BBQ-en, relaxen op een Balinees bed, bubbelen in de jacuzzi of een duik nemen in je privézwembad... Do we need to say more?

Villa's met privézwembad

De villa's van Bahiazul Villas & Club hebben een privézwembad en hebben een aparte deur hiernaartoe vanuit de verschillende slaapkamers, hoe luxe is dat?! Op het terras beschik je daarnaast ook nog over een luxe jacuzzi waar je 's avonds lekker kunt relaxen met een cocktail in je hand. Wil je in de avond een duik nemen in je eigen zwembad, dan kun je tegen betaling ook nog eens je zwembad laten verwarmen. Let op, dit moet je wel voor aankomst al aangeven, zodat dit voorbereid kan worden.

Honeymooners opgelet!

Dit hotel is natuurlijk dé plek voor iedereen die van luxe houdt, maar voor honeymooners is het helemaal de place to be! Als je op huwelijksreis bent ontvang je cava en chocolade op je kamer en krijg je een VIP-pakket met badjas en badslippers en krijg je ook nog eens toegang tot de spa om te genieten van een 50 minuten durende koppelmassage. 

Home > Hotels en appartementen > Bahiazul Villas & Club Fuerteventura