Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Baoase Luxury Resort

Baoase Luxury Resort

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Baoase Luxury Resort op Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Baoase Luxury Resort - Curaçao 

Baoase Luxury Resort is de perfecte bestemming voor een luxe en ontspannen vakantie in de buurt van Willemstad. Het resort ligt aan het strand en de verblijven hebben leuke extra’s. Je verblijft op basis van logies en ontbijt, maar ook voor lunch en diner kun je terecht bij het restaurant van het resort. Na een vakantie bij Baoase Luxury Resort ga je weer helemaal zen naar huis.

Luxe verblijven met jacuzzi of zwembad

Als je een verblijf boekt bij Baoase Luxury Resort heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een suite met eigen jacuzzi op de patio boeken. Hier zul je heerlijk kunnen ontspannen. Ook kun je kiezen voor een suite met privézwembad. Hierbij heb je daarnaast directe toegang tot het strand, privéstrand of privéjacuzzi. Dat is pas genieten. Wil je gegarandeerd toegang tot het privéstrand, dan geldt een toeslag van 100 dollar. Daarnaast is er nog de mogelijkheid een pool villa te boeken. Ook deze is beschikbaar met privézwembad of directe toegang tot het resort zwembad.

Privé butler en zwembad

De luxe van Baoase Luxury Resort is niet alleen terug te zien in de kamers, ook de faciliteiten zijn van hoge kwaliteit. Zo is er een à-la-carterestaurant aanwezig waar je heerlijk kunt dineren, maar er is ook de mogelijkheid om een culinair diner te krijgen, compleet met chef-kok en privé butler. Daarnaast zijn er fitnessfaciliteiten en kun je er kajakken. Het resort heeft tevens een zwembad en een whirlpool. Als dit geen luxe resort is...

Home > Hotels en appartementen > Baoase Luxury Resort