Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Beatriz Playa & Spa

Beatriz Playa & Spa

Spanje - Lanzarote - Puerto del Carmen

Travis header

Beatriz Playa & Spa – Lanzarote

Op slechts 300 meter van het centrum van Matagorda vind je Beatriz Playa & Spa. Dit mooie hotel ligt aan een gezellige wandelboulevard, waardoor er altijd wel iets te beleven valt. Er zijn kamers met zeezicht aanwezig en je kunt kiezen voor halfpension of all-inclusive verzorging. Je kunt dan eten in het buffetrestaurant of in een van de themarestaurants van het hotel. Beatrice Playa & Spa heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie op Lanzarote.

Zonnen en zwemmen

Dankzij de fijne ligging van Beatriz Playa & Spa ben je zo op het strand. Hier kun je heerlijk zonnen en een duik nemen in de zee. Ben je niet zo van het zand tussen je tenen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon op het resort blijven. Hier zijn namelijk twee zoutwater buitenbaden en tegen betaling een zwembad binnen. Op het zonneterras rondom het zwembad kun je lekker ontspannen op een van de ligbedjes.

Activiteiten

Als je het zonnen en zwemmen even zat bent, zijn er nog voldoende andere dingen die je kunt ondernemen. Zo beschikt Beatriz Playa & Spa over een tennisbaan en een fitnessruimte en je kunt er boogschieten, darten, minigolfen en beachvolleyballen. Voor de kinderen is er een gameroom, een kinderdisco en een miniclub, dus ook zij hoeven zich geen moment te vervelen.

Home > Hotels en appartementen > Beatriz Playa & Spa