Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Begonville

Hotel Begonville

Turkije - Lycische Kust - Marmaris

Travis header

Hotel Begonville - Turkije

Als je op zoek bent naar een hotel dat in het hart van Marmaris ligt en geschikt is voor families, dan is Begonville het geschikte hotel voor jou. De naam van het hotel zie je onder andere terug in de prachtige roze bloemen rond het zwembad: de bougainvilles. Omdat je hier op basis van all-inclusive verblijft, kun je hier eindeloos genieten van hapjes, drankjes en aangeboden activiteiten. 

Marmaris

De prachtige stad Marmaris wordt ook wel het Monaco van Turkije genoemd. Omdat het hotel in het hart van deze stad ligt, kun je deze makkelijk bezoeken. Breng een bezoek aan de grootste en luxe haven van het Egeïsche gebied, ga langs de bazaar of boek een boottocht om vanaf het water van de kust genieten. Ben je meer een feestbeest en op zoek naar een feestje? Barstreet staat bekend als de straat met de vetste uitgaansgelegenheden. Genoeg variatie aan activiteiten dus!

Kamers

Als je bij Hotel Begonville boekt, heb je de keuze uit verschillende soorten kamers. Zo kun je jouw kamer kiezen op basis van je eigen behoeften. De standaardkamers zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens je vakantie in Marmaris, zoals onder andere: airconditioning, gratis wifi, televisie en een balkon met zitje. De suites zijn iets ruimer en bevinden zich in een hoek van het gebouw. Deze zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. De familiekamers zijn nog iets ruimer en perfect voor het hele gezin. Wil je goedkoop op vakantie? Boek dan een voordeelkamer. Op die manier houd je geld over om tijdens je vakantie te besteden. 

Home > Hotels en appartementen > Hotel Begonville