Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Best Los Angeles Salou

Best Los Angeles Salou

Spanje - Costa Dorada - Salou

Travis header

Best Los Angeles Salou Costa Dorada voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Best Los Angeles - Salou

De hotelkamers van Best Los Angeles in Salou zorgen dat jij optimaal kan genieten van een Spaanse zonvakantie. Voor liefhebbers is het mogelijk te verblijven op basis van all-inclusive. 

Salou verkennen

Wil je niet elke dag luieren aan het zwembad dan raden wij je aan om met het lokale openbaar vervoer de stad te gaan verkennen. Het is ook makkelijk om een auto te huren in Spanje. Zo heb je net dat beetje extra vrijheid om te gaan en staan waar je wilt tijdens de vakantie. Rondom het hotel vind je verschillende winkels, bars en restaurantjes waar je voor lunch en/of diner terecht kan! 

Zwembad of strand?

Ben jij een echte waterrat? Best Los Angeles heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi. Voor de strandliefhebbers loop je een kleine 400 meter om bij de lange boulevard en het strand uit te komen. Hier heb je de mogelijkheid ligbedden en parasols te huren tegen kleine betaling voor een relaxed dagje met je voeten in het zand. Voor de jonge vakantiegangers heeft het hotel een speeltuin in de tuin aangelegd en zij kunnen zich vermaken in het kinderbad of bij de miniclub. 

Home > Hotels en appartementen > Best Los Angeles Salou