Bingo Corfu Appartementen

Travis header

Vergelijk de prijzen van Bingo Corfu Appartementen en bespaar:

Bingo Corfu Appartementen

Corfu is een van de mooiste eilanden op Griekenland. Alle uitzichten op dit eiland zijn écht een plaatje en je kunt heel goed genieten van de zon, zee en het strand. Als je klaar bent voor een verrassing boek dan een van de Bingo reizen en dan zoekt Corendon een super appartement voor je uit. En dat voor de beste prijs! 

Corfu

Corfu is een Grieks eiland vol mooie natuur, stranden en traditionele dorpjes. Je kunt van de perfecte zonvakantie genieten op dit zonnige eiland. In de zomer kan de temperatuur wel oplopen tot 32 graden dus je kunt hier heel goed je kleurtje bijwerken tijdens een dagje strand of aan het zwembad van het appartementencomplex.

Bingo reizen

Wanneer je een reis boekt met de Bingo formule, kies je dat je naar het prachtige Corfu wilt, maar verder blijft jouw accommodatie nog even een verrassing. Bingo kiest het perfecte appartement voor jouw vakantie uit en dan kan de vakantie beginnen! Huur er een auto bij om het eiland te ontdekken en rijd bijvoorbeeld naar de stranden Kalamaki Beach of agios Georgios.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel