Bingo Lesbos Appartementen

Griekenland - -

Travis header

Bekijk de prijzen van Bingo Lesbos Appartementen:

Bingo Lesbos Appartementen

Lesbos is de perfecte bestemming voor een zonvakantie met een stukje cultuur en natuur! Wil jij een voordelige vakantie naar dit Griekse eiland?! Dan is dit je kans! Met de Bingo formule betaal je zo weinig mogelijk en blijft het nog spannend waar je terecht komt. In het warme hoogseizoen genieten van zon, zee en strand kan nergens voordeliger!

Wat is de Bingo formule?

Met de Bingo formule koopt Corendon allerlei appartementen bij verschillenden hotels op. Deze appartementen kunnen dan voor een extreem goedkope prijs geboekt worden. Je verblijft hier op basis van logies. Op het moment dat je bij de vluchthaven aankomt krijg je pas te horen naar welke accommodatie je gaat. Zo zou het kunnen zijn dat je in een mega luxe hotel komt, voor een extreem goedkope prijs!

Lesbos

De appartementen liggen verspreid over de prachtige badplaatsen op Lesbos. Op Lesbos zijn ze niet bekend met sterrenkwalificatie, hier bepalen ze doormiddel van de faciliteiten het aantal sterren dat een hotel krijgt. Ontdek het eiland vol met oude geschiedenis en een prachtige natuur, voor een heerlijke wandeling kan je hier dus prima terecht! Geniet hier van de vele baaien, schilderachtige haventjes, kerken en prachtige kloosters. Verken het historische centrum van de hoofdstad Mytilini, hier vindt je oude herenhuizen, de Byzantijnse burcht en een paar musea.

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen