Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bingo Parga Appartementen

Bingo Parga Appartementen

Griekenland - Parga - Parga-Stad

Travis header

Bingo Parga Appartementen Parga voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bingo Parga Appartementen

Súper voordelig naar het Griekse Parga? Het kan met deze Bingo aanbieding! De bestemming is bekend, de rest is nog even een verrassing... Doordat de accommodatie waar je zal verblijven pas bekend wordt als je aankomt in Griekenland, kan deze vakantie zó goedkoop aangeboden worden. Grote kans dat jij een stuk minder betaald hebt dan je buren die niet via deze Bingo formule hebben geboekt!

Accommodatie

De accommodatie wordt pas ter plaatse bekend gemaakt, maar zeker is dat je verblijf in een degelijk 3-sterrenappartement. Waar je verblijft is afhankelijk van de beschikbaarheid. Wordt het Petrino Appartementen, Aristides Gardens, Lichnos Bay Village of een ander appartementencomplex? Het is nog even afwachten... Kun jij de spanning aan? 

Het schilderachtige Parga

Parga ligt in de regio Epirus in het noordwesten van het Griekse vasteland en is een schilderachtig plaatsje. Denk aan smalle steegjes, trappetjes en veel gekleurde huisjes. Daarnaast kun je fijne stranden met een gezellige boulevard verwachten en als je van historie houdt, kun je naar de oude burcht. Als je een auto huurt, kun je ook andere plaatsjes zoals Vrachos en Ammoudia bezoeken. Weer eens iets anders dan de Griekse eilanden!

Home > Hotels en appartementen > Bingo Parga Appartementen