Bingo Rhodos Appartementen

Travis header

Vergelijk de prijzen van Bingo Rhodos Appartementen en bespaar:

Bingo Rhodos Appartementen

Heb jij al eens een vakantie geboekt zonder te weten waar je verblijft? Hoe spannend is dat! Met de bingo formule wordt jouw reis helemaal verzorgd: kies zelf de datum en je favoriete vakantieland uit en Corendon doet de rest! Waarom zou je iets boeken zonder te weten waar je heen gaat? Dat lees je hieronder.

Bingo formule

De reden waarom jij voor een Bingo vakantie zou moeten kiezen, is omdat het vaak de voordeligste manier is om naar jouw favoriete vakantieland te gaan. Bingo Rhodos Appartementen voorziet je van een 3-sterrenappartement op het mooie Griekse eiland Rhodos. De appartementen worden ingekocht door Corendon en afhankelijk van de beschikbaarheid kom jij in een specifiek appartement terecht. Hierdoor betaal jij een andere prijs dan je wellicht online had gezien. Waar je verblijft blijft nog even een verrassing, maar grote kans dat jij minder betaalt dan je vakantieburen!

Rhodos

Rhodos is een van de Griekse eilanden waar je volledig tot rust kan komen, veel bezienswaardigheden kan bewonderen en kunt genieten in de bruisende centra. Een van de echte must sees is het witte stadje Lindos. Hier word je omgeven door witte huisjes en smalle straatjes. Je kunt als echte avonturier omhoog klimmen en genieten van het fantastische uitzicht en de Akropolis.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel