Bingo Samos Appartementen

Griekenland - Samos - Samos

Travis header

Bingo Samos Appartementen

Via de Bingo formule van Corendon boek je heel voordelig een fantastische reis naar Samos. Je kiest zelf dat je verblijft op een van de appartementencomplexen van het Griekse eiland Samos. Corendon zoekt uit welke accommodatie het beste past bij jouw reis én welke het voordeligste is! 

Bingo formule

Doordat er wordt gezocht naar de goedkoopste vakantie van het moment dat jij op vakantie gaat, weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Je moet er wel tegen kunnen dat je van tevoren nog niet precies weet in welk appartement je zult verblijven. Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van je accommodatie, zó blijft het echt een verrassing. 

Samos

Samos staat bekend om haar mooie stranden en groene omgeving. Samos heeft hoge bergen, valleien en kliffen. Je kunt naast het genieten van de natuur ook languit genieten van een van de kiezelstranden en zandstranden. Een aantal mooie stranden op het eiland zijn Votsalakia, Poseidonia, Lemonakia, Marathokampos en Psili Ammos. Hier kom je gemakkelijk met een huurauto. Zo verken je ook alle andere mooie bezienswaardigheden van het Griekse eiland. 

Home > Hotels en appartementen > Bingo Samos Appartementen