Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Bingo Zakynthos Appartementen

Griekenland - Zakynthos - Zakynthos

Travis header

Bingo Appartementen - Zakynthos

Met de Bingo formule boek je een super voordelige vakantie voor de scherpste prijs! Dus wil jij niet te veel betalen en toch genieten van een heerlijke vakantie onder de Griekse zon? Dan is dit wat voor jou! Op de luchthaven hoor je pas in welk hotel je terecht komt, dus het blijft nog een beetje spannend!

Wat houdt de Bingo formule in?

Met de Bingo formule boek je het voordeligste verblijf voor een top vakantie, en dat hebben wij al voor jou uitgezocht! Doordat Corendon vroeg van tevoren appartementen inkoopt, kunnen deze voor de kleinste prijs geboekt worden en profiteer jij van de allerlaagste prijs. Het enige wat je weet is dat je op het indrukwekkende Zakynthos terecht komt, bij de luchthaven krijg je te horen waar je accommodatie is. Zo kan het zomaar zijn dat je in een heel luxe verblijf terecht komt, maar dan zonder er heel veel voor betaald te hebben! Doordat je tijdens je vakantie op basis van logies verblijft, ga je zelf iedere ochtend en avond op zoek naar de gezelligste restaurantjes om lekker te gaan eten. Zo ontdek je de echte Griekse leefstijl! Maar je kunt natuurlijk ook een eigen maaltijd bereiden in je appartement. 

Wat te doen op Zakynthos?

Een van de beroemdste Griekse eilanden is natuurlijk Zakynthos! De prachtige witte zandstranden, de helderblauwe zee, de bijzondere grotten en de indrukwekkende natuur... Zakynthos heeft het allemaal. Ga naar Navagio Beach en bewonder het bekende scheepswrak, bezoek het kleine schildpaddeneilandje Marathonisi en ga watersporten op Banana Beach! Ook bezoek je de knusse bergdorpjes Kampi en Keri, waar je altijd geniet van een geweldig uitzicht, and last but not least... Zakynthos-Stad! Want als je op vakantie bent op Zakynthos kan een bezoekje aan de hoofdstad natuurlijk niet ontbreken!

Home > Hotels en appartementen > Bingo Zakynthos Appartementen