Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bitez Park Turkije

Bitez Park Turkije

Turkije - Zuid-Egeïsche Kust - Bitez

Travis header

Bitez Park Turkije Turkije voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Bitez Park - Turkije

Turkije heeft vele luxe all-inclusive resort, maar verblijven in een kleinschalig appartementencomplex heeft ook zijn voordelen! Bij het 3-sterren Bitez Park in het gelijknamige Bitez geniet je van de Turkse gastvrijheid die de familie biedt en heb je naast de ruime appartementen ook een ideale ligging om de gezelligheid op te zoeken. 

Fijne ligging

Bitez Park ligt op ongeveer 300 meter van het gezellige centrum van Bitez. Slenter hier over de gezellige boulevard, haal een lekker drankje of verkoelend ijsje, loop naar het strand dat op slechts 200 meter afstand ligt en geniet hier de hele dag van de warme Turkse zon. 's Avonds kun je aanschuiven bij een van de leuke restaurantjes die je ook in Bitez vind. Maar als je meer wilt zien van Turkije, dan kun je ook gemakkelijk met de dolmus naar Bodrum. 

Veel terugkerende gasten

Dat dit 3-sterrenhotel veel terugkerende gasten heeft verbaasd ons niet. Het is een voordelige optie in Turkije, de vriendelijke familie geeft je het gevoel dat je thuis bent en ook al zijn de appartementen misschien niet super-de-luxe, ze bieden wel de nodige faciliteiten én je hebt je eigen kitchenette met een kookplaat. Zo kun je uiteten gaan afwisselen met een zelfgemaakte maaltijd. 

Home > Hotels en appartementen > Bitez Park Turkije