Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Blue Sea Jandia Luz Fuerteventura

Blue Sea Jandia Luz Fuerteventura

Spanje - Fuerteventura - Jandia

Travis header

Blue Sea Jandia Luz Fuerteventura op Fuerteventura voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Blue Sea Jandia Luz - Fuerteventura

Altijd al eens naar de Canarische Eilanden willen gaan? Het 3-sterren Blue Sea Jandia Luz op Fuerteventura is een heel voordelig hotel met diverse mogelijkheden wat verzorging betreft, maar ook wat betreft plekken om te zonnen of om het eiland te ontdekken.

Fijne ligging in Jandia

Blue Sea Jandia Luz ligt in het plaatsje Jandia. Binnen 150 stappen ben jij op het openbare strand en voor winkels en gezellige restaurants en barretjes hoef je maar 200 meter te lopen. Wil je meer van Fuerteventura ontdekken, dan is er op 200 meter afstand ook een bushalte en natuurlijk zijn er ook diverse excursies te boeken. Doe bijvoorbeeld een 4x4 safari of ga met de ferry naar Lanzarote voor een vulkanentocht.

Alleen ontbijt, of all-inclusive?

Hoe wil jij verblijven in Blue Sea Jandia Luz? Je kunt kiezen uit alleen logies of bijvoorbeeld alleen logies en elke ochtend een ontbijtje. 's Avonds kun je dan zelf op zoek gaan naar een lekker restaurantje in de buurt. Maar wil je wat meer relaxen? Dan kun je ook kiezen voor halfpension of zelfs all-inclusive verzorging. Niet alleen zijn alle maaltijden dan inclusief, ook voor de biertjes, wijntjes en lekkere cocktails hoef je dan niet extra te betalen, ideaal!

Home > Hotels en appartementen > Blue Sea Jandia Luz Fuerteventura