Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Blue Sea Beach Resort

Blue Sea Beach Resort

Griekenland - Rhodos - Faliraki

Travis header

Blue Sea Beach Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Blue Sea Beach Resort - Rhodos

Blue Sea Beach Resort, niet alleen de naam van dit 4-sterrenhotel op Rhodos bevat "blue", ook de zee is prachtig blauw en het hotel beschikt over twee uitnodigende blauwgekleurde zwembaden. Dit en de palmbomen geven je direct bij binnenkomst een tropisch vakantiegevoel! Wat kun je nog meer verwachten van dit hotel? Griekse gastvrijheid, gratis wifi op de kamer en een uitgebreide all-inclusive verzorging!

All-inclusive

Bij Blue Sea Beach Resort verblijf je op basis van all-inclusive verzorging waarbij ontbijt, lunch en diner in buffetvorm zijn inbegrepen. Daarnaast is ereen à-la-carterestaurant en kun je overdag allerlei snacks halen en kun je op het strand drankjes bestellen. Verder zijn er diverse sportieve activiteiten waaraan je kunt deelnemen en 's avonds is het tijd om de verschillende cocktails te testen, die ook inclusief zijn!

Ontdek de omgeving

Wil je meer zien dan het hotel tijdens je vakantie bij Blue Sea Beach Resort? Je hebt de mogelijkheid om vooraf of ter plekke een auto te huren. Daarmee kun je een stad ontdekken die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Rhodos, namelijk Lindos. In Lindos kun je op ongeveer 100 meter hoogte de prachtige tempel van Athena bekijken of wandelen door de smalle straatjes die gevuld zijn met winkeltjes, boetiekjes en natuurlijk tavernes.  

Home > Hotels en appartementen > Blue Sea Beach Resort