Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bungalows Cordial Sandy Golf

Bungalows Cordial Sandy Golf

Spanje - Gran Canaria - Maspalomas

Travis header

Bungalows Cordial Sandy Golf

Gran Canaria, op dit eiland is het 't hele jaar door lekker warm. Ideaal dus voor een zomervakantie, maar ook voor een lekkere winterzonvakantie. Bungalows Cordial Sandy Golf ligt in Maspalomas, het oudste badplaatsje in het zuiden van het eiland. Vanaf je accommodatie gaat er elke dag een gratis shuttlebus naar zowel het strand als het gezellig centrum van Playa del Inglés.

Ultiem vakantiegevoel

Je verblijft bij Bungalows Cordial Sandy Golf in een van de nette witte bungalows met kitchenette. Door de groene tuin en het fijne zwembad, heb je direct het vakantiegevoel. Een cocktailtje erbij langs de rand van het zwembad, en je dag kan niet meer stuk. Houd je van golfen, dan zit je hier goed. De bungalows liggen namelijk naast de golfbaan in Maspalomas.

Verblijf op basis van...

Als je bij Bungalows Cordial Sandy Golf verblijft, kun je kiezen uit logies, logies en ontbijt of halfpension. Ga je voor een lekker ontbijtje, of zelfs ook het avondeten, dan kun je deze bij Bungalows Cordial Green Golf nuttigen, een hotel 300 meter verder. Maar natuurlijk kun je ook bij de supermarkt op 200 meter afstand ingrediënten halen om je eigen maaltijd in elkaar te zetten. Of je pakt de shuttle of een taxi en je gaat gezellig in het centrum van Playa del Inglés eten. Volop keuze!

Home > Hotels en appartementen > Bungalows Cordial Sandy Golf