Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Capistrano Village

Capistrano Village

Spanje - Costa del Sol - Nerja

Travis header

Capistrano Village - Spanje

Wil jij op vakantie naar het prachtige Spanje en verblijven in een fijn hotel zonder te veel te betalen? Boek dan je vakantie bij Capistrano Village! Buitengewone luxe hoef je hier niet verwachten maar een heerlijke vakantie in de zon is gegarandeerd. De zwembaden zorgen voor de nodige verkoeling en over de omgeving valt ook niets te klagen. Boek je hier je vakantie, dan krijg je er bij sommige aanbieders een huurauto bij om de hele omgeving op eigen houtje te ontdekken.

Heerlijke verkoeling in de zwembaden

Bij Capistrano Village staat het vriendelijke personeel altijd voor je klaar. Bestel een lekker drankje bij een van de bars en laat het genieten op het zonneterras maar beginnen. Voor wat nodige verkoeling neem je een duik in een van de 3 zwembaden. Terwijl jij op je luchtbedje op het water dobbert kijk je ondertussen toe hoe de kids zich vermaken in de kinderbaden. Tijdens je verblijf bij dit hotel krijg je bij een aantal aanbieders een eigen auto, zodat je lekker de hele omgeving kunt gaan verkennen!

Cultuur snuiven in het mooie Nerja!

Heerlijk zo een auto voor jezelf... Maar waar ga je nou heen rijden? Het strand bijvoorbeeld! 2 kilometer verderop vind je een heerlijk strand. Rol je handdoek hier uit en kom helemaal tot rust onder de wuivende palmbomen. Cultuur snuiven doe je natuurlijk in het centrum van Nerja. Bewonder de stranden, duik de diepe grotten in en maak de mooiste foto's bij het Balkon van Europa. Ook kun je hier lekker uiteten gaan en proef je de heerlijk Paella. Een echte must-see is het bijzondere Adelaarsaquaduct Acueducto del Águila!

Home > Hotels en appartementen > Capistrano Village