Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Club Hotel Drago Park

Club Hotel Drago Park

Spanje - Fuerteventura - Costa Calma

Travis header

Club Hotel Drago Park op Fuerteventura voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Club Hotel Drago Park - Fuerteventura

Een gigantisch zwembad, een tropische tuin met palmbomen, en lekker onbeperkt eten en drinken... We hebben het over het 4-sterrenhotel Club Hotel Drago Park op Fuerteventura. Dit rustig gelegen hotel in het zuiden van het eiland is de ideale bestemming voor een heerlijke relaxvakantie. 

800 m² zwemplezier

Met een zwembad van 800 m² komen de waterratten in dit hotel niets te kort. Pak een ligbedje bij het zonneterras, neem af en toe een verkoelende duik en vergeet even de stress van het dagelijkse leven. Het is op Fuerteventura zelfs in de wintermaanden overdag nog gemiddeld zo'n 20 graden. Tel daar het verwarmde zwembad bij op en het is hier ook in de winter heerlijk vertoeven. Wil je een dagje naar het strand? Dan kun je gebruikmaken van de gratis pendeldienst die meerdere keren per dag heen en weer naar het strand rijdt. 

Uitgebreide all-inclusive

Bij een verblijf in Club Hotel Drago Park op Fuerteventura kun je een heel uitgebreid all-inclusive verzorging verwachten. Zo kun je drie keer per dag een maaltijd nuttigen in het buffetrestaurant, is er een brunch van 11.00 tot 12.30 voor de langslapers onder ons en in de middag zijn er snacks te halen of koffie / thee met koekjes. Tot 23.00 kun je onbeperkt lokale (alcoholische) drankjes halen bij een van de aanwezige bars.

Home > Hotels en appartementen > Club Hotel Drago Park