Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Contaratos Beach

Contaratos Beach

Griekenland - Paros - Naoussa

Travis header

Contaratos Beach voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Contaratos Beach - Paros

Bij Contaratos Beach op het leuke eiland Paros vind je een authentieke stijl gemixt met de faciliteiten en uitstraling van een luxe modern hotel. Een ideale combinatie waardoor je je echt in Griekenland bevind, met alle gemakken van dien. Met je blote voeten in het fijne zand van het strand wat voor de deur ligt. Vanaf je strandbedje kijk je uit over het rustige water met een koud drankje in de hand. 

Ligging bij het gezellige Naoussa

Naast de ligging tegen de Egeïsche zee, is het hotel slechts 700 meter verwijderd van het gezellige centrum van de levendige badplaats Naoussa. Vroeger was dit een vissersdorp, maar tegenwoordig is het een gezellige kustplaats met veel bezoekers. Na een dagje door de smalle steegjes struinen kom je weer fijn thuis bij jouw fijne verblijf bij Contratos Beach hotel. 

De mooiste stranden van Paros

Paros wordt omringd door een aantal schitterende stranden die een grens vormen tussen het rotsachtige landschap en het helderblauwe water van de Egeïsche Zee. De meeste mooie stranden vind je in het oosten van het eiland. Een aantal mooie stranden zijn het Kolimbithres strand, Molos Beach, Santa Maria Beach en Livadia Beach. Na een dagje op het strand duik je een terrasje op in een van de gezellige kustplaatsen en geniet je van de ondergaande zon. 

Home > Hotels en appartementen > Contaratos Beach