Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Costa Grand Resort & Spa

Costa Grand Resort & Spa

Griekenland - Santorini - Kamari

Travis header

Costa Grand Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Costa Grand Resort & Spa - Santorini

Costa Grand Resort & Spa op Santorini is een mooi hotel met een frisse uitstraling. Je kunt een kamer boeken met zijzeezicht, maar er zijn zelfs kamers die aan het strand liggen: de Beachfront kamers. Het ontbijt is inbegrepen en welke kamer je ook kiest, je bent zo op het strand. Even pootjebaden in het zwembad hoeft natuurlijk ook niet aan de vakantie te ontbreken, het hotel beschikt over maar liefst 6 zwembaden!

Direct aan het strand

Costa Grand Resort & Spa bevindt zich direct aan het zwarte zandstrand, een betere ligging kan bijna niet... Met een paar stappen ben je al bij de prachtige zee die het eiland omringt. Daarnaast loop je zo de boulevard op, waar je leuke winkeltjes en eetgelegenheden kunt vinden. Verder kun je gemakkelijk een bezoekje brengen aan het centrum van Kamari dat zich op 500 meter afstand van het hotel bevindt. Ook dat kan dus prima te voet.

Zes zwembaden

Alhoewel Santorini natuurlijk een prachtig eiland is om te verkennen, voor een geslaagde vakantie hoef je het resort niet per se te verlaten. Costa Grand Resort & Spa beschikt namelijk over maar liefst zes zwembaden. Er is daarom altijd wel gelegenheid om een frisse duik te nemen. Een drankje kun je halen bij de zwembadbar en ’s avonds eet je een hapje in het restaurant. Wil je actief bezig zijn? Dan kun je nog even langs de fitnessruimte.

Home > Hotels en appartementen > Costa Grand Resort & Spa