Cronwell Resort Sermilia Chalkidiki

Travis header

Vergelijk de prijzen van Cronwell Resort Sermilia Chalkidiki en bespaar:

Cronwell Resort Sermilia - Chalkidiki

Ben jij op zoek naar een ultra-de-luxe en modern hotel voor jouw zonvakantie in Griekenland? Wat dacht je van het 5-sterrenhotel Cronwell Resort Sermilia in Chalkidiki? Het uitzicht wat je hier hebt, is adembenemend!

Design

Cronwell Resort Sermilia is heel modern en luxe ingericht. De hotelkamers stralen rust uit en vanuit het restaurant geniet je van het zeezicht. Tijdens het diner kun je mooi de zonsondergang volgen, terwijl jij geniet van het buffet. Je boekt dit hotel namelijk op basis van all-inclusive, je bent van alle gemakken voorzien. Het hotel beschikt over een mooi zwembad en ligt vrijwel direct aan het strand. Aan het zwembad en bij het strand kun je vrij gebruik maken van ligbedden en parasols. In de directe omgeving vind je veel winkeltjes, restaurantjes en bars. 

Chalkidiki

Als jij zin hebt Chalkidiki te verkennen is het mogelijk fietsen te huren bij de receptie van het hotel. Hier hebben ze voldoende tips voor je om het mooie Griekenland te verkennen. Als je beschikt over een huurauto kun je meer plekken van Griekenland bekijken. Tip van Travis: bezoek de stad Thessaloniki. Hier vind je overblijfselen van oudheden. Voor cultuur en geschiedenisliefhebbers is dit een echte must-see!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel