Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Crystallo Cyprus

Crystallo Cyprus

Cyprus - West-Cyprus - Paphos

Travis header

Crystallo Cyprus West-Cyprus voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Crystallo Appartementen - Cyprus

Heerlijk genieten van het sfeervolle havenplaatsje Paphos op Cyprus? Dat kan met dit goedkope verblijf bij Crystallo Appartementen, een complex met drie sterren. Het grootste voordeel van deze accommodatie is dat je er al voor een spotgoedkope prijs een fantastische vakantie kunt beleven. Omdat Crystallo een familiebedrijf is zul je je ongetwijfeld direct thuis voelen; de medewerkers doen er alles aan om het jou naar je zin te maken.

Ruime appartementen

De appartementen van Crystallo zijn ruim en bieden de nodige faciliteiten die handig zijn tijdens een vakantie op Cyprus. De appartementen beschikken over een woon- en slaapkamer, een kitchenette en een balkon of zitje. Let op dat je voor airconditioning wel extra moet betalen. Dit is gelukkig niet duur, want het kan behoorlijk warm worden op Cyprus! Kies voor een Superiorkamer wanneer je voor moderne inrichting wilt gaan en voor een tweekamerappartement voor extra ruimte.

Ontdek de omgeving

De omgeving van Crystallo Appartementen is te mooi om binnen te blijven. Bezoek bijvoorbeeld de magische baai van Coral Bay en kijk je ogen uit bij het witte zand en het azuurblauwe water. Of ga met een huurauto richting het Klooster van Adios Neophytos en kom meer te weten over de geschiedenis van het eiland. Even relaxen kan natuurlijk ook: pak een boek uit de bibliotheek van het hotel en kom even totaal tot rust in de tuin.

Heerlijk ontspannen op Cyprus? Dat doe je bij de appartementen van Crystallo in het bruisende Paphos. Boek vandaag nog via deze bizarre aanbieding!

Home > Hotels en appartementen > Crystallo Cyprus