Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Dassia Beach Corfu

Dassia Beach Corfu

Griekenland - Corfu - Dassia

Travis header

Dassia Beach Corfu op Corfu voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Dassia Beach - Corfu, Griekenland

Wil jij graag genieten in de Griekse zon maar niet te veel betalen voor je verblijf? Boek dan je vakantie bij Dassia Beach op het bekende Griekse eiland Corfu! Vanuit je nette hotelkamer hoor je het geruis van de zee al. Iedere ochtend staat er op het terras een vers ontbijtje voor je klaar en begin je de dag met een fantastisch uitzicht over zee. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke vakantie beleeft!

De beste service met een glimlach!

Bij Dassia Beach heb je alles wat nodig is om te genieten van de Griekse zon. Aan de bar bestel je een lekker drankje en geniet je op het terras in alle rust van de zon. Ondertussen vraag je aan het vriendelijke personeel wat er allemaal te doen is in de omgeving en zij zullen jou uiteraard de leukste tips meegeven. Een echte aanrader is om een auto te huren, zo verken je dit prachtige eiland op eigen houtje!

Dagje strand & centrum van Dassia

Gelukkig ligt Dassia Beach direct aan een heerlijk strand. Je rolt je handdoek uit, vergeet de zonnebrand niet te smeren en laat het relaxen beginnen! Met een klein stukje lopen ben je al in het centrum van Dassia. Deze geliefde badplaats is een bekende vakantiebestemming op Corfu, hier is het dan ook altijd gezellig! Je bezoekt hier de mooiste stranden, één van die fantastische stranden is Malibu Beach Club. Dit is een strand met een zwembad, een lounge garden en bars! In het centrum schuif je ook aan bij de sfeervolle restaurants, waar je de lekkerste Griekse gerechten bestelt.

Home > Hotels en appartementen > Dassia Beach Corfu