Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Dionysos Hotel

Dionysos Hotel

Griekenland - Rhodos - Ixia

Travis header

Dionysos Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Dionysos - Rhodos

Er staat je een fantastische vakantie te wachten als je een pakketreis boekt naar het 4-sterrenhotel Dionysos op het Griekse Rhodos! Met het gigantische zwembad, de boulevard en het strand op loopafstand en de prachtige tuin bij het hotel, kan jouw vakantie niet meer stuk!

Zwembaden

Voor een verkoelende plons in het water kun je naar de twee buitenbaden. Eén van deze buitenbaden heeft zout water en ook het kinderbad is met zout water gevuld. Een lekker dagje in de zon kan hier uitstekend, want er is een zonneterras aanwezig met ligbedden en, voor degene die de zon iets te heet vinden, parasols. Dit is dus de ideale plek nadat je een lekker ontbijtje hebt genuttigd. Afhankelijk van of jij op basis van logies en ontbijt verblijf of op basis van halfpension, kun jij in de avond ook terecht in een van de restaurants. Ga jij voor Grieks en mediterraans of voor grill?

Fijne kamers

Bij een verblijf in Dionysos op Rhodos kun je kiezen uit diverse kamers, allen voorzien van een balkon of terras waar je even tot jezelf kunt komen. De verschillen zitten vooral in de grootte van de kamer. Ga jij met zijn tweetjes, dan kun je kiezen voor de standaard kamer van 23 m², of ga jij alleen op vakantie en maak jij gebruik van de kamer voor alleengebruik met een speciaal tarief? Als je met het gezin gaat, dan kun je voor de familiekamer kiezen van 34 m² waarbij je een bijkomend voordeel hebt dat je dan over een kitchenette met koelkast beschikt. Zo hoef je niet elke dag uiteten te gaan.

Home > Hotels en appartementen > Dionysos Hotel