Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Divi Aruba Phoenix

Divi Aruba Phoenix

Aruba - Aruba - Palm Beach

Travis header

Divi Aruba Phoenix voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Divi Aruba Phoenix - Aruba

Op zoek naar de mooiste plaats voor een vakantie op Aruba? Bij Divi Aruba Phoenix zit je op de eerste rij aan het schitterende Palm Beach in het noorden van het tropische eiland. Relax aan het parelwitte zandstrand van deze gezellige badplaats en ontdek de wonderbaarlijke onderwaterwereld van de Caribische Zee. Kom tot rust op jouw ligbedje aan een van de twee zwembaden van het hotel en kijk vanuit jouw kamer uit op de helderblauwe zee en het brede zandstrand dat voor de deur ligt. Dit is de ideale zonvakantie naar Aruba!

Luxe verblijf aan het strand

Het brede zandstrand van Palm Beach ligt op een steenworp afstand van het zonneterras van Divi Aruba Phoenix. Neem een verfrissende duik in het kraakheldere water of volg een duik- of snorkelcursus waarbij je kennis maakt met de natuurlijke bewoners van het eiland. Je verblijft in ruime, luxe kamers waarvandaan je altijd uitzicht hebt op zee. Waan je tussen de palmbomen naar een van de bars van het hotel of naar het strand. De strandbedjes staan al klaar onder de palapa's. Zo kun jij je volledig focussen op een vakantie vol zon, zee en het strand.

Ontdek Aruba

Divi Aruba Phoenix ligt in het noorden van Aruba. Deze regio staat bekend op de gezellige badplaats van Palm Beach met diverse restaurants, bars en cafés. Ook zijn er verschillende duikscholen te vinden die jouw graag helpen met je eerste duik. Verder is het leuk de hoofdstad van Aruba, Oranjestad te bezoeken. De stad ligt op slechts 6 kilometer van het hotel. Hier maak je kennis met de kleurrijke bouwwerken van de bekende Wilhelminastraat.

Home > Hotels en appartementen > Divi Aruba Phoenix