Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Dunamar

Portugal - Algarve - Monte Gordo

Travis header

Dunamar Algarve voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Dunamar - Algarve

Een favoriet bij veel Nederlandse bezoekers van de Algarve en niet voor niks. Jaarlijks keren veel bezoekers terug naar Dunamar in de gezellige badplaats Monte Gordo voor de ideale ligging van het hotel. Binnen een paar stappen sta je met je voeten in het zand en neem je een duik in de Atlantische Oceaan. Samen met het levendige centrum van de badplaats vol winkeltjes, restaurants en cafés maakt dit de ideale bestemming voor jouw vakantie naar zuid Portugal. 

Ideale ligging aan het strand

Vanaf jouw balkon van een van de comfortabele appartementen van Dunamar kijk je uit over het helderblauwe water van de Atlantische Oceaan. Deze ligt op een steenworp afstand van het zonneterras van het hotel en biedt maar liefst 11 kilometer aaneengesloten strand. Geniet van de Portugese zomerzon, die overigens bijna het hele jaar schijnt en doe een lekker kleurtje op aan het water. Scoor een koud drankje bij een van de diverse beachclubs in de omgeving en sluit de dag af met een schitterende zonsondergang. 

Ontdek de Algarve

Vanuit Dunamar is het leuk om een wandeling te maken langs de kustlijn of over het strand. Ook leent de omgeving zich perfect voor een mooie fietstocht. Breng zelfs een bezoek aan Spanje met het pondje wat je over de Guadiana Rivier vaart. Proef de dagverse vangst in nabijgelegen visrestaurants en sluit de dag af met een laatste duik in het zwembad. Drink een verfrissende cocktail aan een van de bars van het hotel en kijk terug op een zonovergoten dag aan de Algarve.  

Home > Hotels en appartementen > Dunamar