Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Esmeralda Spanje

Esmeralda Spanje

Spanje - Costa Blanca - Calpe

Travis header

Esmeralda Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Appartementen Esmeralda - Spanje

Ken jij het Spaanse Calpe al? Calpe is de thuisbasis van Appartementen Esmeralda, een 3-sterrenappartementencomplex vlakbij zee. De accommodatie ligt direct aan de boulevard waarachter het strand van Levante zich bevindt. Je staat dus binnen een paar stappen met je tenen in het zeewater. Vanaf je kamer met balkon heb je dan ook een mooi uitzicht (of zijaanzicht) op zee. Genieten maar!

Ruime appartementen

Bij Appartementen Esmeralda kies je uit een 2-kamer- of een 3-kamerappartement met vier of met zes slaapplaatsen. In beide gevallen geniet je van een balkon met buitenzitje, een kitchenette met kookplaat, een koffiezetapparaat, een grote badkamer met bad of douche en nog veel meer. Omdat je op basis van logies verblijft is het ideaal om een eigen keuken te hebben waar je maaltijden klaar kunt maken. Er zijn diverse winkels en restaurants om de hoek waar je wat boodschappen kunt kopen.

Lekker ontspannen

Bij Appartementen Esmeralda staat ontspannen voorop: lekker zwemmen in een van de twee zwembaden, ontspannen in de spa van het nabijgelegen Hotel Roca Esmeralda of even relaxen op een ligstoel op het strand. Op slechts 50 meter vind je een bushalte waar je met de bus naar diverse steden en dorpen in de buurt kunt gaan. Wat je ook gaat doen tijdens een vakantie bij Appartementen Esmeralda, het zal ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie worden.

Goedkoop op vakantie in Spanje? Boek dan een ruim appartement bij Appartementen Esmeralda dat direct aan zee gelegen is. Optimaal genieten!

Home > Hotels en appartementen > Esmeralda Spanje