Excursiereis Corfu

Griekenland - Corfu - Diversen

Travis header

Vergelijk de prijzen van Excursiereis Corfu en bespaar:

Excursiereis Corfu

Wil jij naar het mooie Griekse eiland Corfu en houd jij van zon, zee en strand, maar wil je ook wel meer zien dan alleen dat? Kijk dan eens naar deze Excursiereis Corfu, waarbij je niet alleen op het strand ligt, maar ook met een aantal excursies mee kunt om het eiland te ontdekken. 

Wat is er inclusief?

Tijdens deze excursiereis krijg je de retourvlucht naar Corfu en verblijf je in een accommodatie op basis van logies. In welk hotel of appartement je verblijft, dat hoor je bij aankomst. Dat is dus nog even een verrassing! Maar één ding is zeker, dit wordt een bijzondere vakantie naar Corfu waarin je veel van het eiland gaat zien!

Excursies Corfu

Wat nog niet inbegrepen is in de prijs zijn de excursies, maar voor 129 euro per persoon (soms door acties 99 euro) krijg je drie excursies: de Corfu Noordtour, Blue Lagoon en een minicruise Parga & Paxos. In april t/m half mei, bij slecht weer en aan het einde van het seizoen kan de excursie Blue Lagoon vervangen worden door een stadstour door Corfu-Stad. Vaar door de mooie grotten van Papanikolis en doordat je naar Praga en Paxos vaart, ben je deze vakantie op maar liefst drie eilanden geweest!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen