Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Fantasy Hotel

Fantasy Hotel

Griekenland - Rhodos - Kolymbia

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Fantasy Hotel gevonden bij:

Fantasy Hotel - Rhodos

Voor een heerlijke zonvakantie op Rhodos ga je naar Fantasy Hotel. Dit hotel is een goede keuze voor zowel gezinnen als stellen. Niet alleen heeft dit 3-sterrenhotel een fijn zwembad, je bent ook nog eens zo in het centrum van Kolymbia en op het strand! Daarnaast zijn het restaurant en de bars bij het hotel fijne toevoegingen, dankzij de all-inclusive verzorging kun je hier volop van genieten. Je kunt een ruime kamer boeken van circa 40 vierkante kilometer, genoeg ruimte dus voor al je koffers.

Loop naar het centrum van Kolymbia

De locatie van Fantasy Hotel is perfect. Zo ligt het centrum van Kolymbia op loopafstand van het hotel. In dit centrum kun je heerlijk winkelen, een hapje eten in een gezellige taverne of een drankje halen in een van de bars. Daarnaast is er op 200 meter afstand een bushalte, dus ook uitstapjes naar plekken die wat verder liggen zijn geen probleem. Het zandstrand ligt op 1,5 kilometer en er is een gratis shuttlebus naar het strand die twee keer per dag rijdt. 

Twee zwembaden

Ook bij het hotel zelf is er genoeg te doen. Zo beschikt Fantasy Hotel over twee zwembaden waar je een frisse duik kunt nemen. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbad waar zij zich helemaal kunnen uitleven. Als je klaar bent met zwemmen kun je opdrogen in het zonnetje, er is namelijk een zonneterras met gratis ligbedden. Ook zijn er parasols voor als je even in de schaduw wilt uitrusten.

Home > Hotels en appartementen > Fantasy Hotel