Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Floresta Aparthotel Lanzarote

Floresta Aparthotel Lanzarote

Spanje - Lanzarote - Puerto Del Carmen

Travis header

Floresta Aparthotel Lanzarote op Lanzarote voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Floresta Aparthotel - Lanzarote

Op Lanzarote is het altijd lente, zelfs in de winter is het overdag nog gemiddeld 20 graden! Daarom is Lanzarote het hele jaar door een ideale zonvakantie. Het 3-sterren Floresta in Puerto del Carmen is een fijn appartementencomplex met een ideale ligging vlak bij het strand én met twee zwembaden die in de winter beide verwarmd zijn. Dit maakt Floresta Aparthotel de ideale winterzonbestemming!

Goede ligging

Floresta Aparthotel ligt in Puerto del Carmen op het Spaanse eiland Lanzarote. De bushalte ligt op 100 meter afstand van het hotel en zo kun je de rest van het eiland gaan ontdekken. Of boek een excursie, zoals een vulkanentocht met BBQ. Maar ook in de buurt van het hotel is veel gezelligheid te vinden. Het winkelcentrum ligt namelijk ook op zo'n 100 meter afstand en naar het strand dat op 150 meter afstand ligt, kun je gemakkelijk lopen.

Zwembaden

Wil je lekker een dagje in en rondom het zwembad van de zon genieten? Floresta Aparthotel heeft twee zwembaden die beide verwarmd zijn (van 1 november t/m 31 maart). Eén van de zwembaden heeft zout water. Daarnaast zijn er ook nog twee kinderbaden waar de kleintjes lekker kunnen spetteren. Op het zonneterras rondom de zwembaden, kun je een ligbedje uitkiezen en aan je kleurtje werken. Even in de schaduw uitrusten kan ook, en zijn genoeg parasols waar je gebruik van kunt maken. 

Home > Hotels en appartementen > Floresta Aparthotel Lanzarote