Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Geranion Village Chalkidiki

Geranion Village Chalkidiki

Griekenland - Chalkidiki - Nikiti

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Geranion Village Chalkidiki gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Geranion Village - Chalkidiki

Het populaire Chalkidiki heeft talloze mooie hotels en appartementen. Geranion Village mag niet in die lijst ontbreken natuurlijk! Ga jij jouw volgende vakantie in dit 4-sterrenhotel verblijven?

Honing proeven

Je zal wel denken, honing? Het mooie plaatsje Nikiti is gemakkelijk te bezoeken vanaf het hotel. Je vindt hier veel gezellige restaurants en bars, maar je kunt ook naar het traditionele deel van het dorp die bekend staat om de productie van honing. Vergeet tijdens je vakantie dan ook niet om deze even te proeven. Als je van winkelen houdt, ben je hier ook aan het juiste adres. Je vindt in dit plaatsje talloze leuke winkeltjes om je de hele dag te vermaken! 

Zwembad en poolbar

Geranion Village beschikt over een zwembad met apart kindergedeelte. Je kunt op het zonneterras gebruik maken van de ligbedden en parasols. Je kunt ook een dagje naar het strand dat je op een kleine 2 kilometer van het hotel vindt. Hier kun je tegen betaling ligbedden en een parasol huren. Je geniet dan optimaal van een dag strand en de zeewind door je haren. Zo hoort een vakantie te zijn!

Home > Hotels en appartementen > Geranion Village Chalkidiki