Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Gloria Palace Amadores Thalasso

Gloria Palace Amadores Thalasso

Spanje - Gran Canaria - Puerto Rico

Travis header

Gloria Palace Amadores Thalasso op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Gloria Palace Amadores Thalasso - Gran Canaria

Schitterende vergezichten en een geweldige infinity pool vind je bij Gloria Palace Amadores Thalasso gelegen op een klif op Gran Canaria. Zowel het strand als het centrum van Puerto Rico zijn lopend te bereiken en ook bij het hotel zelf is volop vertier.

Infinity pool met adembenemend uitzicht

Gloria Palace Amadores Thalasso heeft twee zwembaden die beide in de wintermaanden verwarmd zijn. Een van de zwembaden is wel heel bijzonder gelegen. Vanuit dit kronkelende zwembad kijk je uit op de oneindige Atlantische Oceaan en terwijl je je aan de rand vast houdt geniet je van het ontspannende geluid van de golven. Hier kom je echt even helemaal tot rust, dat heb je wel verdiend nietwaar? Voor extra ontspanning kun je bovendien terecht in het uitgebreide wellnesscenter met kuurbaden, een whirlpool, hamam, sauna en massagemogelijkheden.

Onbezorgde vakantie

Relaxen kun je hier dus optimaal! Maar om er helemaal een zorgeloze vakantie van te maken, verblijf je hier op basis van halfpension of all-inclusive. Er is een buffetrestaurant waar heerlijke gerechten geserveerd worden en het hotel heeft maar liefst 4 bars waar je gedurende de hele dag (van 10.00 uur tot 01.00 uur) allerlei drankjes kunt halen. Laat de verfrissende drankjes en cocktails maar komen!

Home > Hotels en appartementen > Gloria Palace Amadores Thalasso