Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Grand Paradiso Ibiza

Grand Paradiso Ibiza

Spanje - Ibiza - San Antonio

Travis header

Grand Paradiso Ibiza op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Grand Paradiso Ibiza - San Antonio

Grand Paradiso Ibiza is een heerlijk adult only hotel op Ibiza. Het complex is opgezet in jaren ‘80 Hollywoodstijl met een vleugje Art Deco en zit vol met unieke hoogtepunten. Wat dacht je van de klassieke bioscoop met rode pluche stoelen voor een romantisch filmavondje? Helemaal speciaal is de ‘CADUZZI': een Pink Cadillac die is omgebouwd tot een jacuzzi. Miami Vice komt hier tot leven: flitsende auto’s, palmbomen, veel pasteltinten én natuurlijk een lekkere cocktail.

Wat is er allemaal te doen?

In de nabije omgeving van het Grand Paradiso Ibiza zijn er winkels en restaurants en het centrum van de gezellige plaats San Antonio is nog geen 2 kilometer lopen. Dankzij de ligging, aan de westkust van het eiland, kun je het eiland perfect verkennen. Met de bus of huurauto is het maar zo’n 15 kilometer rijden naar Ibiza-Stad aan de oostkust en 20 kilometer naar de beroemde hippiemarkt in Punta Arabia!

Je wilt niet meer naar huis

Grand Paradiso Ibiza heeft een unieke stijl; veel ronde vormen, roze en bling-bling. Ook in je suite, met aparte woon- en slaapgedeelten, waan je je een filmster. Een kitchenette, een bar naast je comfortabele bed en een balkon met zitje en uitzicht op de bergen of de zee, het is er allemaal! Relax op een ligbed in het water, een rond loungebed of een zitje aan het zwembad of loop het naastgelegen strand op. Ook in de avond is het heerlijk aan het zwembad en er treden regelmatig artiesten op: een echte poolparty dus. Kortom, een bijzonder mooi oord met een fantastische ligging en heerlijk weer: jij wilt niet meer naar huis!
 

Home > Hotels en appartementen > Grand Paradiso Ibiza