Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > H10 Conquistador

H10 Conquistador

Spanje - Tenerife - Playa de las Americas

Travis header

H10 Conquistador - Tenerife

H10 Conquistador is een waar paradijsje op Tenerife en is niet voor niets een van de meest populaire resorts op het eiland. De ligging is ideaal: In een levendige omgeving direct aan de boulevard met daarachter een prachtig zandstrand! Dit 4-sterrenhotel ligt daarnaast ook nog eens in Playa de las Américas waardoor je gemakkelijk het centrum in loopt. Genoeg gezelligheid dus in de directe omgeving van dit resort.

Halfpension of all-inclusive

Je kunt in H10 Conquistador verblijf op basis van halfpension of all-inclusive. Wanneer je voor die laatste optie kiest, kun je elke dag gebruik maken van het buffetrestaurant voor je ontbijt, lunch en diner én kun je eens per week à-la-cartedineren. H10 Conquistador heeft maar liefst 4 à-la-carterestaurants, waaronder een Italiaans en een Japans restaurant. Bovendien kun je er heerlijke cocktails krijgen bij een van de drie bars en zijn er tussendoor lekkere snacks te halen!

Volop activiteiten

Bij H10 Conquistador hoef je je niet te vervelen. Zoals je op de foto's ziet, zijn er twee buitenbaden (waarvan er één verwarmd is in de wintermaanden) en loop je zo het strand op. Verder is er een wellness met kuurbaden en kun je er fitnessen, volleyballen of tennissen. Bovendien ligt het gigantische Siam Waterpark op slechts 2,5 kilomter van H10 Conquistador voor een dagje waterpret!

Home > Hotels en appartementen > H10 Conquistador