Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hillside Studios Rhodos

Hillside Studios Rhodos

Griekenland - Rhodos - Faliraki

Travis header

Hillside Studios Rhodos op Rhodos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hillside Studios - Rhodos

De appartementen van Hillside Studios hebben een rustige ligging vlakbij Faliraki. Faliraki is een badplaats met centrum waar je je de gehele dag kan vermaken! Het complex beschikt over een zwembad, terras en snackbar.

Rhodos

Rhodos is een van de grootste eilanden van Griekenland met talloze stranden, cultuur en natuur. Voor de echte cultuursnuivers is Rhodos-Stad een must-see. Geniet van de smalle straatjes met winkels, restaurants, bars en bezienswaardigheden, omringd door lange stadsmuren. Aan de oostkust van Rhodos ligt het stadje Lindos. De bijnaam van Lindos is 'Het witte stadje van Rhodos'. Hier vind je enkel witte huisjes met daarin tavernes en toeristenwinkels verstopt. Echt een super uitzicht zie je na het wandelen over de 500 treden richting de Griekse tempel. 

Zoetwaterzwembad

Ultiem genieten van de Griekse zon is bij Hillside Studios een feit! Het complex beschikt over een zoetwaterzwembad met ligbedden rondom om volop te genieten en jezelf van een lekker kleurtje te voorzien. Even afkoelen? Haal gerust een drankje aan de poolbar. Trek in wat lekkers? De snackbar heeft voldoende lekkernijen waar jij de vakantie van kan genieten. 

Home > Hotels en appartementen > Hillside Studios Rhodos