Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hilton New York Midtown

Hilton New York Midtown

Verenigde Staten - New York - New York City

Travis header

Hilton New York Midtown New York voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hilton New York Midtown - Verenigde Staten

Wil je graag New York ontdekken en overnachten in een modern hotel? De naam zegt het al, maar dit hotel ligt in het hart van New York City. Op loopafstand kun je Times Square en Radio City Music Hall vinden. Ook kun je winkelen op Fifth Avenue en een bezoekje brengen aan Central Park. Op Central Park alleen al ben je niet snel uitgekeken. Wist je namelijk dat dit park groter is dan Monaco? Genoeg wandelplezier dus!

Kamers

Bij het boeken van dit hotel heb je de keuze uit drie verschillende kamers. Je kunt ervoor kiezen om een gastkamer te boeken. Deze kamer beschikt over alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Geniet van een bad gemaakt van marmer, een 37-inch televisie, een werkplek en 2 telefoons. Ben je op zoek naar meer luxe? Dan kun je kiezen voor een suite. Deze zitten hoger in het gebouw en geven je daarom een geweldig uitzicht over Manhattan. Ook kun je kiezen voor een accesible room. Deze kamer biedt je alle luxe waar je aan denkt bij New York. Van automatische gordijnen tot een automatische thermostaat die de warmte voor jou regelt. 

Leven in een musical

Wil je echte broadway leven ervaren? Breng een bezoekje aan Ellen's stardust diner. In dit restaurant wordt je zingend en dansend bediend en geniet je van live-entertainment. Een andere manier om het broadway leven te ervaren is door een bezoekje te brengen aan een musical. Ga jij voor the Lion King, Wicked of Aladdin? Of zie jij jezelf eenmaal thuis terug op televisie bij de Tonight Show van Jimmy Fallon? Het kan allemaal in het overweldigende New York!

 

Home > Hotels en appartementen > Hilton New York Midtown